Senaste inläggen

Av marie - 29 maj 2010 19:34

              

Av marie - 28 maj 2010 10:35

I går när jag kom hem i från arbetet så märkte jag att det var någonting på Tea som inte stämde för hon kom inte fram och hejade på mig.Och mycket riktigt kl 24,00 inatt så kom första valpen.Vad många det blev  . Det är en  svart/vit tik som är lite liten och svag så henne stödmatar vi. Hoppas bara att hon

överlever.Molly tycker att Tea har fått lite  för många valpar så hon kan gott dela med sig , vilket inte Tea är lika glad över. Molly är med nere i valplådan och kollar så att allt står rätt till.

    


Av marie - 17 maj 2010 14:49

I dag har jag varit och tagit en röntgenbild på Tea och det var som jag trodde,

det var ganska många valpar. 5st såg man tydligt men troligtvis så är det 7st.

  


Av marie - 18 april 2010 20:45

I lördags var våran och Molly´s(Änghagens Fluga)familj hembjudna till Balloo på en liten valpträff.Vad roligt det var att få träffa dom igen.Dom är så glada,positiva och gillar folk vilket är jätte roligt.Vi tog en promenad, grillade korv och fikade lite.Vi hade jätte trevligt.   Nästa gång vi träffas så får det nog vara utan barn för det blev ganska högt i taket vissa stunder.Dickens var nog väldigt trött efter vi hade åkt för han uppvaktade Molly hela dagen som löper.Ja trötta var vi nog alla lite tillmans efter en trevlig,solig och blåsig dag.  Tack Annelie och Svante.

   Syskon kärlek?? Baloo och Molly     Det är inte lätt att få med alla på samma kort.   Lill Tea, Baloo, stor Tea och stor Molly ( hennes dotter heter också Molly)   Gänget......

 

Baloo, pappa Charlie, familjen Hullings Njord och lill Tea

        

Av marie - 14 april 2010 20:30

Findus (Änghagens Stjärngosse) och hans matte Ulrika kom på besök i onsdags.Vad roligt det var att få träffa dom igen och vad jag förstod så har jag satt griller i huvudet på Ulrika.  Det är alltid lika roligt när det kommer hundfolk på besök.Att få prata hund med en likasinnad är alltid roligt. Vi fick en härlig solig dag med en långpromenad ner till havet.Findus är en sådan härlig, glad och possitiv kille.Några bilder på honom blev det.Hoppas att vi ses snart igen/Marie

      

Av marie - 4 april 2010 18:05

det låter nästan som en Bellmanvits men det är det inte. Det är verklighet hemma hos kennel Änghagen. Harley kommer i från Finland,lillTea i från Spanien,stor Tea i från USA och Molly i från Sverige.

  

Vilket härligt Påskväder vi har haft i dag på Västkusten.Strålande sol och 10 grader varmt.Jag och Kjell tog med oss alla hundarna ner till Djurnäs. Kjell fiskade öring och jag myste med hundarna.Lill Tea ska bo hos oss i 3 veckor när familjen Lauste är Thailand och solar sig.  

              

Av marie - 1 april 2010 21:44

I fredags flög min man kjell över till Åbo och lånade  över Harley för att para våran Tea. Det har varit en stor ÄRA att få låna honom. Tack Kitta för ditt förtroende och tillit till oss att få låna denna vackra och härliga kille.  

Nu när han har parat Tea så ska han tyvärr åka tillbaka till Finland på Tisdag.

Min son calle 12 år undrade om vi  kunde köpa honom för så förtjust blev han i honom.Nu hoppas vi på att vi kan få några härliga valpar efter honom.

  

Foto: Linda Andorsen kråkeslottets kennel

Av marie - 20 februari 2010 14:33

Vilka härliga dagar vi fick tillsammans när Maya (Svansbodens Pimpinella Anisum) och Charlie ( Ashlinn Swiss Chocolate) var här för parning.     Nu väntar vi med stor spänning på om det blir några valpar i v 16. Maya har mycket svart/vitt i sin stamtavla så det kan tänkas att det blir det på valparna också. .Det blev 3st lyckade parningar.

   Charlie han har en jätte härlig tjock päls nu. Han är som en gosig Nallebjörn, och kela är något han älskar att göra.Det är så roligt för han är jättebra mentalt och jag hoppas att hans barn får ärva det.


 


Här har vi det ``stora´´ busfröt    Tea . Hon är lika vild som vacker.Hon far runt i snön som ett yrväder och det är inte utan att det syns.

              

Ovido - Quiz & Flashcards